Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice

Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • red onions thinly sliced
    100 g
  • salt plus extra to taste
    5 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 tsp
  • fresh jalapeño chilli deseeded if desired, thinly sliced
    1
  • orange freshly squeezed juice only
    1
  • limes freshly squeezed juice only
    2
  • cumin seeds
    1 tsp
  • cloves
    1 tsp
  • whole allspice berries
    1 tsp
  • garlic cloves
    3
  • sweet paprika
    2 tsp
    2 tsp achiote paste
  • chilli powder
    ½ tsp
    ½ tsp chipotle chilli powder
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • sea bass whole fish, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
    2
  • tomato (approx. 70 g), cut in wedges
    1
  • long grain rice
    200 g
  • tinned sweetcorn
    50 g
  • onion quartered
    50 g
  • olive oil
    20 g
  • water
    1000 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • avocado thinly sliced (approx. 3 mm)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 573 kcal / 2397 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 2207 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...