Wersje kompatybilne
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g red onions, thinly sliced
- 5 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 fresh jalapeño chilli, deseeded if desired, thinly sliced
- 1 orange, freshly squeezed juice only
- 2 limes, freshly squeezed juice only
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp cloves
- 1 tsp whole allspice berries
- 3 garlic cloves
-
2
tsp sweet paprika
lub 2 tsp achiote paste -
½
tsp chilli powder
lub ½ tsp chipotle chilli powder - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp dried oregano
- 2 sea bass, whole fish, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 tomato (approx. 70 g), cut in wedges
- 200 g long grain rice
- 50 g tinned sweetcorn
- 50 g onion, quartered
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 avocado, thinly sliced (approx. 3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2397 kJ / 573 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 2207 mg
Alternatywne przepisy
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Pollock in Champagne Sauce
Brak ocen
Veal Sweetbreads with Green Onions
3h
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Potato Flatbreads
12h
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h