Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2924 kJ / 700 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 41 g
Alternatywne przepisy
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 Min
Chicken Enchiladas
1h
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Pasta Salad with Salami
25 Min
Full English Breakfast Popover
35min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Peking Chicken
45 Min
Lemon Chicken
20 Min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min