Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2924 kJ / 700 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 41 g
Alternatywne przepisy
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Cheeseburger Quiche
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min