Urządzenia i Akcesoria
Herby Steaks with French Potato Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb Butter
-
shallot (approx. 10 g)½
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
unsalted butter diced80 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
French Bistro Potato Salad
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)4
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces2
-
extra virgin olive oil60 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
water boiling500 g
-
new potatoes quartered700 g
-
vegetable oil for frying
-
rump steaks4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53 g
Kalorie
2924 kJ /
700 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pizzaiola
50 min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Lemon Chicken
20 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min