
Urządzenia i Akcesoria
Herby Steaks with French Potato Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb Butter
-
shallot (approx. 10 g)½
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
unsalted butter diced80 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
French Bistro Potato Salad
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)4
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces2
-
extra virgin olive oil60 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
water boiling500 g
-
new potatoes quartered700 g
-
vegetable oil for frying
-
rump steaks4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
700 kcal /
2924 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 godz. 40 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min