Urządzenia i Akcesoria
Chicken with red peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
red peppers cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
fresh basil1 sprig
-
fine salt2 teaspoon
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh rosemary1 sprig
-
red chilli (opcjonalnie)1 pinch
-
dried bay leaf1
-
anchovy fillets, in oil or brine, well drained2 - 3
-
chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)700 g
-
lager beer100 g
-
50 g water, + tsp vegetable stock paste, homemadevegetable broth (opcjonalnie)50 g
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Potato cakes
45 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min