
Urządzenia i Akcesoria
Shellfish Nage with Champagne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
shallot (approx. 1 small shallot), halved40 g
-
Champagne300 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded800 g
-
unsalted butter plus 45 g diced1 Tbsp
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined300 g
-
small scallops12
-
plain flour plus extra for dusting25 g
-
double cream250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
lemon juice1 Tbsp
-
puff pastry (see tip)250 g
-
medium egg beaten1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1275 kcal /
5306.5 kJ
Białko
43.3 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
65.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
57.3 g
Sód
2010.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min