Urządzenia i Akcesoria
Shellfish Nage with Champagne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
shallot (approx. 1 small shallot), halved40 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne300 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded800 g
-
unsalted butter plus 45 g diced1 Tbsp
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined300 g
-
small scallops12
-
plain flour plus extra for dusting25 g
-
double cream250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
lemon juice1 Tbsp
-
puff pastry (see tip)250 g
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2010.3 mg
Białko
43.3 g
Kalorie
5306.5 kJ /
1275 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
57.3 g
Węglowodany
65.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 godz.
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 godz.
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Seafood Risotto
40 min