Urządzenia i Akcesoria
Shellfish Nage with Champagne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
shallot (approx. 1 small shallot), halved40 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne300 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded800 g
-
unsalted butter plus 45 g diced1 Tbsp
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined300 g
-
small scallops12
-
plain flour plus extra for dusting25 g
-
double cream250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
lemon juice1 Tbsp
-
puff pastry (see tip)250 g
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2010.3 mg
Białko
43.3 g
Kalorie
5306.5 kJ /
1275 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
57.3 g
Węglowodany
65.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Tropical Cocktail
10 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Cauliflower Cheese
50 min