Shellfish Nage with Champagne
TM6 TM5

Shellfish Nage with Champagne

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 40 g shallot (approx. 1 small shallot), halved
  • 300 g Champagne
    lub white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco)
  • 800 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 1 Tbsp unsalted butter, plus 45 g diced
  • 300 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
  • 12 small scallops
  • 25 g plain flour, plus extra for dusting
  • 250 g double cream
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 Tbsp lemon juice
  • 250 g puff pastry (see tip)
  • 1 medium egg, beaten

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5306.5 kJ / 1275 kcal
Białko
43.3 g
Węglowodany
65.3 g
Tłuszcz
3.3 g
Tłuszcz nasycony
57.3 g
Błonnik
3.3 g
Sód
2010.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy