Urządzenia i Akcesoria
Pasta al Arrabiata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
garlic clove1
-
fresh red chillies hot, deseeded and halved, to taste1 - 2
-
bacon, cured and smoked, sliced cut in strips70 g
-
plum tomatoes diced, (1-2 cm)150 g
-
olive oil2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water (to just cover pasta)200 - 250 g
-
penne pasta (or other short dried pasta)100 - 120 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
3087 kJ /
734 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Egg Fried Rice
35 min