
Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
973.4 kcal /
4072.7 kJ
Białko
69.1 g
Tłuszcz
71.4 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Sód
217.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Kung Pao Prawns
45 min
Sicilian Salad
30 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min