Steak au Poivre

Steak au Poivre

4.6 59 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • black peppercorns
    30 g
  • beef fillet steaks (approx. 150 g each)
    4
  • liquid beef stock
    60 g
  • brandy
    40 g
  • double cream
    60 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • olive oil
    2 Tbsp
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 973.4 kcal / 4072.7 kJ
Białko 69.1 g
Tłuszcz 71.4 g
Węglowodany 5.4 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 30.7 g
Sód 217.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...