Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g black peppercorns
- 4 beef fillet steaks (approx. 150 g each)
- 60 g liquid beef stock
- 40 g brandy
- 60 g double cream
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4072.7 kJ / 973.4 kcal
- Białko
- 69.1 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 71.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 217.4 mg
Alternatywne przepisy
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Pollock in Champagne Sauce
Brak ocen
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Thai Mussels
25min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min