Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Składniki
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Prawn Saganaki
35 min