Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
TM6 TM5 TM31

Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes

4.5 (295 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 350 g cherry tomatoes, halved
  • 2 pinches salt
  • 1200 g water
  • 320 g dried spaghetti
  • 10 g fresh basil leaves, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1949.6 kJ / 466 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
64.2 g
Tłuszcz
16.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
3.8 g
Sód
218.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy