Wersje kompatybilne
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 350 g cherry tomatoes, halved
- 2 pinches salt
- 1200 g water
- 320 g dried spaghetti
- 10 g fresh basil leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1949.6 kJ / 466 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 64.2 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 218.8 mg
Alternatywne przepisy
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Macaroni ABC Soup
55 Min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Boiled Pasta
20 Min
Egg Fried Rice
35 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Mac 'n' Cheese
1h 20min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10 min