Wersje kompatybilne
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fish and Marinade
- 50 g roasted peanuts, salted
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (approx. 3 cm)
-
4
fresh makrut lime leaves (see tip)
lub 5 g grated lime zest (see tip) - 50 g coconut cream
-
40
g Thai red curry paste
lub 40 g Thai yellow curry paste -
4
red snapper fillets, skin on (200-250 g each)
lub 4 cod fillets, skin on (200-250 g each)
Salad
- 15 g lime juice
- 1 tsp salt
- 40 g agave syrup
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 1 cm slices)
- 100 g cucumber, sliced (approx. 3 mm)
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped
- 1 - 2 fresh chillies, thinly sliced (3 mm) (optional)
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 10 g fresh lemon grass, white part only, thinly sliced (approx. 2 mm)
Garnish
- 1 lime, cut in wedges
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped
- 1 fresh chilli, thinly sliced (2 mm) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1754 kJ / 419 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 763 mg
Alternatywne przepisy
Prawn Curry
30 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Thai-Style Chicken Omelet
50 menit
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Prawn Bhuna
30 min