Urządzenia i Akcesoria
Tom kha prawns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed2
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices1 ½
-
coconut cream400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
fish sauce40 g
-
palm sugar2 tbsp
-
salt1 pinch
-
raw king prawns peeled and deveined12
-
fresh oyster mushroom cut into bite-size pieces250 g
-
fresh coriander leaves only, to serve3 - 4 sprigs
-
fresh Thai basil leaves only, to serve (see Tips)3 - 4 sprigs
-
fresh kaffir lime leaf thinly sliced, to serve½
-
freshly squeezed lime juice to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1455.9 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1245.2 kJ /
296.5 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon kabsa
40 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Curry laksa
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min