Urządzenia i Akcesoria
Nyonya Steamed Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
Nyonya sauce
-
fresh red chillies deseeded5
-
tomatoes cut in wedges150 g
-
shallots (approx 8 shallots)100 g
-
garlic cloves5
-
fresh lemongrass white part only3 stalks
-
torch ginger flowers (bunga kantan), buds only2 stalks
-
bird's eye chillies (chilli padi)12
-
cooking oil50 g
-
kesum leaves20
-
tamarind paste3 - 5 tbsp
-
water6 tbsp
-
sugar1 tbsp
-
shrimp paste (belacan) toasted1 tsp
-
salt1 tsp
-
lime juice3 tbsp
Steamed fish
-
water800 g
-
pomfret fish (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)800 g
-
ladies' fingers (okra) (approx 5 ladies‘ fingers), cut in pieces (2 cm)50 g
-
brown onions cut in wedges100 g
-
tomatoes cut in wedges100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.5 g
Kalorie
1807.5 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Masala Squid
25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Chilli Stuffed Fish
1 godz.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Tom Yum Goong
30 min
Curry Fish
35 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Nasi Lemak
45 min