Urządzenia i Akcesoria
Tom Yum Goong
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh lemongrass white part only, smashed3 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in thick slices40 g
-
kaffir lime leaves bruised10
-
bird's eye chillies (chilli padi) smashed10
-
straw mushrooms fresh or canned, cut in slices100 g
-
nam prik pao (Thai chilli paste)100 g
-
tomatoes (approx 1 tomato), cut in wedges120 g
-
shrimp broth (see tips)1200 g
-
prawns (approx 10-12 prawns), with heads and shells, deveined400 g
-
squid cleaned, cut in rings (0.5 cm)200 g
-
fish sauce4 tsp
-
lime juice60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.6 g
Kalorie
928.8 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nyonya Steamed Fish
45min
Nasi Lemak
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Chilli Stuffed Fish
1h
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Thai Steamed Fish With Lime
30min