Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g beef bones, cut in pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 1 onion, halved
- 6 cm fresh root ginger, peeled and sliced
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, halved
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp mixed peppercorns
- 3 cloves
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp dried fennel seeds
- 80 g fish sauce
- 50 g soy sauce
- 2 Tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground white pepper, to taste
- 300 - 350 g flat rice noodles (approx. 6 mm wide)
- 300 - 350 g beef fillet steak, partially frozen, thinly sliced (approx. 3 mm thick)
- 2 - 3 spring onions, thinly sliced diagonally, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve
- 100 g fresh bean sprouts, to serve
- 1 long red chilli, deseeded if preferred and finely sliced, to serve
- 1 - 2 limes, cut in cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1181 kJ / 281 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 6.8 g
Alternatywne przepisy
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Goi muc (squid salad)
45 min
Fish and prawn stock
20 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Prawn Dumplings
1h 15 min