Vietnamese Beef Pho
TM5 TM31 TM6

Vietnamese Beef Pho

4.4 (38 ocen)

Składniki

  • 450 g beef bones, cut in pieces (see Tips)
  • 1400 g water
  • 1 onion, halved
  • 6 cm fresh root ginger, peeled and sliced
  • 1 stalk fresh lemon grass, white part only, halved
  • 2 star anise
  • 1 cinnamon stick
  • 1 tsp mixed peppercorns
  • 3 cloves
  • 1 tsp coriander seeds
  • 1 tsp dried fennel seeds
  • 80 g fish sauce
  • 50 g soy sauce
  • 2 Tbsp lime juice (approx. 1 lime)
  • ¼ tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground white pepper, to taste
  • 300 - 350 g flat rice noodles (approx. 6 mm wide)
  • 300 - 350 g beef fillet steak, partially frozen, thinly sliced (approx. 3 mm thick)
  • 2 - 3 spring onions, thinly sliced diagonally, to serve
  • 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
  • 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
  • 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve
  • 100 g fresh bean sprouts, to serve
  • 1 long red chilli, deseeded if preferred and finely sliced, to serve
  • 1 - 2 limes, cut in cheeks, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1181 kJ / 281 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy