Urządzenia i Akcesoria
Thai Green Curry Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
cooking oil20 g
-
fresh coriander roots and stems included150 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste3 - 6
-
shallots20 g
-
garlic cloves10 g
-
fresh galangal (lengkuas)5 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
sugar2 tsp
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut milk (room temperature)200 g
-
fish sauce50 g
-
lime juice20 g
-
long beans cut in 2 cm length150 g
-
zucchini cut in cubes200 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in strips (2 cm)500 g
-
fresh green peppercorns (opcjonalnie)10 g
-
kaffir lime leaves vein removed6
-
Thai basil leaves chopped30 g
-
water150 g
-
green capsicum cut in pieces80 g
-
cherry tomatoes halved100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1836.8 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Thai green curry paste
10 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Green Curry Chicken
55 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Curry Fish
35 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min