
Urządzenia i Akcesoria
Thai Green Curry Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
cooking oil20 g
-
fresh coriander roots and stems included150 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste3 - 6
-
shallots20 g
-
garlic cloves10 g
-
fresh galangal (lengkuas)5 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
sugar2 tsp
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut milk (room temperature)200 g
-
fish sauce50 g
-
lime juice20 g
-
long beans cut in 2 cm length150 g
-
zucchini cut in cubes200 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in strips (2 cm)500 g
-
fresh green peppercorns (opcjonalnie)10 g
-
kaffir lime leaves vein removed6
-
Thai basil leaves chopped30 g
-
water150 g
-
green capsicum cut in pieces80 g
-
cherry tomatoes halved100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
439 kcal /
1836.8 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Masala Squid
25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Curry Fish
35 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Tom Yum Goong
30 min
Sambal oelek
20 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Chicken Rendang
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min