Urządzenia i Akcesoria
Beef Rendang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
peanut oil1 Tbsp
-
beef topside, cut in pieces (3 cm)stewing steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coriander seeds5 g
-
cumin seeds5 g
-
dried fennel seeds5 g
-
fine sea salt10 g
-
black peppercorns5 g
-
onions quartered240 g
-
garlic cloves4
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chillies halved, deseeded4
-
water50 g
-
coconut cream800 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1243.3 mg
Białko
62.4 g
Kalorie
3676.6 kJ /
878.7 kcal
Tłuszcz
57.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
43.3 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Bhuna
30 min
Green Curry Chicken
55 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Keralan Fish Curry
30 min
Prawn Curry
30 min