Urządzenia i Akcesoria
Beef Rendang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
peanut oil1 Tbsp
-
beef topside, cut in pieces (3 cm)stewing steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coriander seeds5 g
-
cumin seeds5 g
-
dried fennel seeds5 g
-
fine sea salt10 g
-
black peppercorns5 g
-
onions quartered240 g
-
garlic cloves4
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chillies halved, deseeded4
-
water50 g
-
coconut cream800 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1243.3 mg
Białko
62.4 g
Kalorie
3676.6 kJ /
878.7 kcal
Tłuszcz
57.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
43.3 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Green Curry Chicken
55 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.