Wersje kompatybilne
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sweet and Sour Tofu
- 500 g firm tofu
- 15 g light soy sauce
- ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 40 g cornflour
Teriyaki Sauce and Sweet and Sour Tofu
- 65 g light soy sauce
- 260 g water, hot
- 35 g light brown sugar
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp garlic powder
- 100 g red onions, quartered
- 100 g pineapple, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red pepper, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- 115 g caster sugar
- 55 g tomato ketchup
- 55 g rice vinegar
- 55 g water
Shiitake Dippers
- 220 g dairy-free milk of choice
- 115 g plain flour
- 2 tsp onion powder
- 2 tsp garlic powder
- 450 g fresh shiitake mushrooms, halved if large
Special Unfried Rice and Shiitake Dippers
- 1100 g water
- 1 ½ tsp salt, plus 1 pinch
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 300 g white long grain rice
- 150 g panko breadcrumbs
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 30 g light soy sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp rice vinegar
Serving
- sesame seeds, for garnishing
- spring onions, thinly sliced, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4807 kJ / 1149 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 197 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 2311 mg
Alternatywne przepisy
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Korean Ramen with Tofu
50min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Shakshuka
50min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Mushroom Wellington
2h 20min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min