Wersje kompatybilne
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas, aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), vegan, in pieces
- 80 g medjool dates, halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions, quartered
- 50 g medjool dates, halved, pitted
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes, cut in pieces
- 120 g red lentils, rinsed
-
60
g kale, thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
lub 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
lub 2 tsp vegetable stock paste, or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac, peeled, cut in pieces
- 100 g potato, peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion, quartered
lub 60 g onion, quartered -
150
g fresh green peas
lub frozen green peas, defrosted - 25 g pickled capers, drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4086.7 kJ / 976.8 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 108.5 g
- Tłuszcz
- 60.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 37 g
- Błonnik
- 28.5 g
- Sód
- 1103.8 mg
Alternatywne przepisy
Chickpea Pancakes
20 Min
Mushroom Stroganoff
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Brownies
2h 40min