Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Gazpacho
-
plum tomatoes halved500 g
-
green pepper cut in pieces (3cm)30 g
-
onion quartered20 g
-
cucumber cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
white wine vinegar15 g
-
extra virgin olive oil to taste25 - 50 g
-
ice cubes4
-
salt½ tsp
Patatas Bravas with Aioli
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
Churros
-
caster sugar plus 1 Tbsp60 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
olive oil10 g
-
water300 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain flour150 g
-
sunflower oil400 g
Chocolate Coconut Ganache
-
coconut cream170 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) (vegan), small pieces or callets175 g
-
natural vanilla extract½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
16 g
Kalorie
7371 kJ /
1762 kcal
Tłuszcz
138 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
36 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shakshuka
50 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 godz. 30 min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Ghostly Pizza
1 godz. 45 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 godz. 30 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Beetroot and Berry Sorbet
5 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Hot Dogs
35 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Crêpes Suzette
35 min