Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan

Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan

4.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre coupées en lamelles
  • 400 g de poires coupées en lamelles
  • beurre pour le plat à gratin
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1000 g de sauté d'agneau coupé en morceaux
  • 1 oignon
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g de beurre
  • 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre 5 baies
  • 100 g de parmesan râpé
  • 10 tranches de fromage à raclette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1782.8 mg
Białko 88.3 g
Kalorie 7487.3 kJ / 1802 kcal
Tłuszcz 143.3 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 77.5 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...