Riz à la morue et aux moules

Riz à la morue et aux moules

4.3 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon jaune coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de riz basmati
    200 g
  • d'eau
    600 g
  • de safran en poudre
    1 dose
  • de paprika doux
    1 c. à café
  • de tomates confites coupées en dés
    100 g
  • d'olives noires dénoyautées
    50 g
  • de poivron rouge coupé en lanières
    150 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    500 g
  • de morue dessalée coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
    300 g
  • de chorizo doux, coupé en rondelles fines
    125 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 546.3 kcal / 2287.3 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 48.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 1962 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...