Cuisse de lapin farcie aux olives

Cuisse de lapin farcie aux olives

4.3 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'olives noires dénoyautées
  • 2 branches de thym frais effeuillées
  • 10 feuilles de basilic frais
  • 60 g de feta coupée en morceaux
  • 50 g de poivron rouge grillé, en conserve
  • 4 cuisses de lapin désossées
  • 10 g de beurre
  • 780 g d'eau
  • 30 g d'huile d'olive
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 240 g de graines de couscous moyennes moyenne
  • 7 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de courgettes coupées en morceaux de 2 cm

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1322.3 mg
Białko 46.3 g
Kalorie 2732.8 kJ / 651.3 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 49.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...