Gaspacho melon, abricot et feta

Gaspacho melon, abricot et feta

4.3 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • échalote coupée en deux
    1
  • de chair de melon coupée en morceaux et un peu, coupée en brunoise, pour la finition
    700 g
  • abricots frais coupés en morceaux
    10
  • le jus d'un citron jaune
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
  • de feta coupée en morceaux et un peu pour la finition
    80 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de menthe fraîche
    6 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 166 kcal / 696.2 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 331.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...