Insalata tiepida di bulgur e zucca

Insalata tiepida di bulgur e zucca

3.4 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
5 porzioni

Składniki

  • 200 g di bulgur
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 200 g di cetrioli sbucciati e a pezzi
  • 150 g di peperone rosso pulito e a pezzi
  • 100 g di cipolle a pezzi
  • 50 g di carota pelata e a pezzi
  • 20 g di gambo di sedano a pezzi
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di uvetta passa
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1000 g di acqua
  • 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 498.2 mg
Białko 8 g
Kalorie 1522.1 kJ / 363.8 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 55.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...