Crostata salata di verdure (vegan)

Crostata salata di verdure (vegan)

4.6 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 fette

Składniki

  • di semi di lino
    15 g
  • di mandorle
    60 g
  • di farina tipo 00
    140 g
  • di olio di oliva
    60 g
  • di acqua + 4 cucchiai tiepida
    245 g
  • di sale
    2 ½ cucchiaini
  • di cipolla a metà
    50 g
  • di porro a rondelle (0,5 cm)
    100 g
  • di peperone verde a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di spinaci baby freschi
    60 g
  • di bevanda a base di soia
    105 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di curcuma in polvere
    ½ cucchiaino
  • di cipolla disidratata
    ½ cucchiaino
  • di paprika dolce
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di farina di ceci
    55 g
  • di pomodori ciliegino dimezzato
    120 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 275.6 kcal / 1153.3 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 30.3 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 613.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...