Wersje kompatybilne
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
BBQ Jackfruit Burritos and Chipotle Sauce
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp salt
Guacamole, Sweet Peppers and Red Cabbage Slaw
- 3 avocados (approx. 450 g), cut in pieces
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 2 ½ tsp salt
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (eg. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- ½ tsp maple syrup
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
Serving
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves, for garnishing
-
6
flour tortillas (see tip)
lub wheat flour tortillas
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4056 kJ / 969 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 137 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 2888 mg
Alternatywne przepisy
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Mushroom Stroganoff
30min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Shakshuka
50min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Thai Curry Noodles
25min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min