Urządzenia i Akcesoria
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
BBQ Jackfruit Burritos and Chipotle Sauce
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves4
-
tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)500 g
-
brown sugar2 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
smoked salt½ tsp
-
barbecue sauce (vegan)250 g
-
water600 g
-
white long grain rice100 g
-
raw cashew nuts140 g
-
sun-dried tomatoes100 g
-
chipotle paste2 Tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
Guacamole, Sweet Peppers and Red Cabbage Slaw
-
avocados (approx. 450 g), cut in pieces3
-
lime juice30 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
salt2 ½ tsp
-
olive oil10 g
-
mixed peppers (eg. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
maple syrup½ tsp
-
red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)150 g
-
carrot peeled, cut in pieces (5 cm)70 g
-
fresh coriander leaf10 g
-
white wine vinegar½ tsp
Serving
-
tortilla chips170 g
-
fresh coriander leaf for garnishing
-
wheat flour tortillasflour tortillas (see tip)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2888 mg
Białko
19 g
Kalorie
4056 kJ /
969 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Chilli Tacos
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Seitan Chilli
25 min
Vegetarian Chilli
35 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min