Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Almond Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
brown rice50 g
-
blanched almonds100 g
-
leeks sliced100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)250 g
-
pumpkin flesh diced (0.5 cm)200 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Tofu stew
30 min
Tofu stew
30 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min