Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Almond Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
brown rice50 g
-
blanched almonds100 g
-
leeks sliced100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)250 g
-
pumpkin flesh diced (0.5 cm)200 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min