Vegetable and Almond Soup
TM6 TM5

Vegetable and Almond Soup

4.1 (8 ocen)

Składniki

  • 50 g brown rice
  • 100 g blanched almonds
  • 100 g leeks, sliced
  • 100 g tinned chopped tomatoes
  • 30 g olive oil
  • 250 g courgettes, diced (1 cm)
  • 200 g pumpkin flesh, diced (0.5 cm)
  • 100 g carrots, diced (1 cm)
  • 1100 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
632 kJ / 151 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy