Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Almond Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
brown rice50 g
-
blanched almonds100 g
-
leeks sliced100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)250 g
-
pumpkin flesh diced (0.5 cm)200 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min