Urządzenia i Akcesoria
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice (cooking time 12-16 min)350 g
-
peanuts, roasted, salted180 g
-
onions quartered120 g
-
fresh chilli cut in pieces1
-
½ tsp ground turmericfresh turmeric cut in pieces (2 cm)2 ½ cm
-
garlic cloves2
-
oil30 g
-
ground coriander½ tsp
-
aubergine cubed (3 cm)400 g
-
coconut milk400 g
-
water1450 g
-
2 tsp vegetable stock pastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste2
-
soy sauce40 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cloves2 - 3 pinches
-
ground cinnamon2 - 3 pinches
-
salt1 ½ tsp
-
coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
609.3 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
2506.2 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
20 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Chickpea Pancakes
20 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min