Iranian Vegetable Stew
TM6 TM5

Iranian Vegetable Stew

3.8 ( 53 oceny )

Składniki

  • 50 g unsalted butter diced
  • 200 g onions quartered
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 ½ tsp cumin seeds
  • 1 Tbsp tomato purée
  • 600 g waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 750 g butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 1 lime washed, pierced 2-3 times
  • 1 fresh green chilli whole, slit on one side
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 700 g water
  • 4 tomatoes quartered
  • 150 g spinach
  • 15 g dried sour cherries
    lub 15 g dried barberries
  • Greek yoghurt for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
266 kcal / 1113 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
33.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy