Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
TM6 TM5 TM31

Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts

4.3 (3 oceny)

Składniki

Herbed Butter

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 120 g unsalted butter, softened

Steamed Mushrooms

  • 200 g pearl barley, soaked overnight
  • 20 g dried porcini mushrooms
  • 400 g boiling water
  • 100 g Parmesan cheese, vegetarian, crust removed and cut in cubes (3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
  • 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1 sprig fresh basil, leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
  • 1000 g water
  • 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
  • 60 g fresh baby spinach
  • 30 g hazelnuts, roasted and skins removed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2802 kJ / 667 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
47 g
Błonnik
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy