Urządzenia i Akcesoria
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Herbed Butter
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh chives cut in pieces (4 cm)30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
unsalted butter softened120 g
Steamed Mushrooms
-
pearl barley soaked overnight200 g
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water400 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut in halves1
-
fresh mushrooms (e.g bella)80 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fine sea salt to taste, plus extra for seasoning¼ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra for seasoning¼ tsp
-
water1000 g
-
fresh portobello mushrooms large, gills and stems removed, if preferred4
-
fresh baby spinach60 g
-
hazelnuts roasted and skins removed30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2802 kJ /
667 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min