Wersje kompatybilne
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, vegetarian, crust removed and cut in cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2802 kJ / 667 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 11 g
Alternatywne przepisy
Lentil moussaka
2h 20min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1h 15 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
White Bean Salad
5 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min