Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions quartered220 g
-
garlic cloves4
-
carrots peeled, sliced (1 cm)120 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
plain flour50 g
-
cauliflower cut in small florets350 g
-
potatoes cubed (2 cm)150 g
-
water1700 g
-
milk100 g
-
3 tsp vegetable stock paste, crumbled, or to tastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste3
-
1 ½ tsp dried thyme, leaves onlyfresh thyme leaves only3 sprigs
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 2-3 pinches½ tsp
-
chorizo sliced (1 cm) (see tip)200 g
-
olive oil10 g
-
mixed peppers cut in strips (approx. 1 cm x 4 cm)230 g
-
250 g short pasta, dried, (approx. 10 minutes cooking time)dried penne pasta (approx. 10 minutes cooking time)250 g
-
white wine vinegar25 - 30 g
-
sugar1 tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669.8 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
2232.9 kJ /
533.7 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
87.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 godz. 15 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min