Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
lub unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white rice
Seafood Stew
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (opcjonalnie)
- 80 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 200 g peeled tomatoes, quartered (see tip)
- 80 g green pepper, cut in pieces
-
1
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 tsp fish stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
-
500
g large raw prawns, peeled, peeled, fresh or defrosted from frozen
lub medium raw prawns, peeled, fresh or defrosted from frozen - 400 g tinned coconut milk
- 400 g fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, snipped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 1327 mg
Alternatywne przepisy
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Coconut Prawn Soup
45 min