Chicken Salad with Mint Vinaigrette
TM6 TM5 TM31

Chicken Salad with Mint Vinaigrette

2.5 (2 oceny)

Składniki

Mint Vinaigrette

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 30 g cider vinegar
  • 15 mint leaves
  • 1 ½ tsp fine sea salt

Chicken Salad

  • 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
  • 50 g celery stalk, cut in pieces
  • 40 g shallots, halved
  • 4 chicken thighs, boneless, skin on (approx. 70 g each)
  • 5 g coarse sea salt
  • 1000 g water
  • 200 g potatoes, cut in pieces
  • 15 green asparagus (see tip)
  • 100 g Fontina cheese
    lub Gouda cheese
  • 15 cherry tomatoes
  • 420 g pickled vegetables, drained
  • 15 pitted black olives
  • 10 artichoke hearts, in oil, drained, cut in pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1113.7 kJ / 266.2 kcal
Białko
15.3 g
Węglowodany
21.8 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
7.2 g
Sód
867.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy