Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Nerano
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder800 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1307 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
3437.9 kJ /
821.7 kcal
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min