Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Nerano
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder800 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1307 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
3437.9 kJ /
821.7 kcal
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min