Urządzenia i Akcesoria
Butterbean Mash with Paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces, (approx. 6 onions)65 g
-
olive oil plus extra for drizzling15 g
-
garlic clove1
-
judion butter beans drained (1 x 660 g jar)450 - 500 g
-
lemon juice35 g
-
smoked paprika plus extra for sprinkling1 tsp
-
tahini1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh chives finely chopped for garnishing¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.6 g
Kalorie
640 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Ratatouille
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Red Pepper Houmous
5 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Celeriac and Apple Soup
55 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min