Vegan Mushroom Bowls
TM6

Vegan Mushroom Bowls

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 250 g fresh button mushrooms, sliced
  • 300 g quinoa
  • 60 g olive oil
  • 30 g rice vinegar
  • 80 g soy sauce
  • 40 g sesame oil
  • 2 tsp toasted sesame seeds
  • 220 g onions, cut in wedges
  • 130 g carrots, sliced (1-2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 750 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ - 1 red onion
  • 150 g cucumber
  • 12 cherry tomatoes
  • 100 g asparagus
    lub frozen edamame beans
  • 160 g tinned sweetcorn
  • 120 - 150 g fresh baby spinach, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2662 kJ / 636 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
75 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
11 g
Sód
1542 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy