Vegan Mushroom Bowls

Vegan Mushroom Bowls

4.5 8 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • fresh button mushrooms sliced
    250 g
  • quinoa
    300 g
  • olive oil
    60 g
  • rice vinegar
    30 g
  • soy sauce
    80 g
  • sesame oil
    40 g
  • toasted sesame seeds
    2 tsp
  • onions cut in wedges
    220 g
  • carrots sliced (1-2 cm)
    130 g
  • garlic clove
    1
  • water
    750 g
  • salt
    1 tsp
  • red onion
    ½ - 1
  • cucumber
    150 g
  • cherry tomatoes
    12
  • asparagus
    100 g
    frozen edamame beans
  • tinned sweetcorn
    160 g
  • fresh baby spinach to taste
    120 - 150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 636 kcal / 2662 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 75 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 1542 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...