Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mushroom Bowls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh button mushrooms sliced250 g
-
quinoa300 g
-
olive oil60 g
-
rice vinegar30 g
-
soy sauce80 g
-
sesame oil40 g
-
toasted sesame seeds2 tsp
-
onions cut in wedges220 g
-
carrots sliced (1-2 cm)130 g
-
garlic clove1
-
water750 g
-
salt1 tsp
-
red onion½ - 1
-
cucumber150 g
-
cherry tomatoes12
-
frozen edamame beansasparagus100 g
-
tinned sweetcorn160 g
-
fresh baby spinach to taste120 - 150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1542 mg
Białko
19 g
Kalorie
2662 kJ /
636 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crackers from Kale Juice Pulp
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Crispy Korean Tofu
1 h 20 min
Vegan Bean Burgers
1 h 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 h 5 min