Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
TM6 TM5 TM31

Pear, Chocolate and Hazelnut Cake

4.3 (40 ocen)

Składniki

  • 1000 g pears, ripe, peeled, quartered, cored (approx. 6 pears)
  • 3 Tbsp lemon juice
  • 200 g hazelnuts, with skin
  • 200 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 250 g unsalted butter, diced
  • 250 g caster sugar
  • 4 large eggs
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 vanilla pod, seeds only
  • 50 g milk
  • 180 g self-raising flour
  • 20 g cocoa powder
  • 1 tsp baking powder
  • icing sugar, for dusting

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1737 kJ / 415 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy