Rice Salad with Vegetables
TM31 TM5 TM6

Rice Salad with Vegetables

4.1 (18 ocen)

Składniki

Rice Salad

  • 1 Tbsp fresh coriander, leaves only
  • 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 100 g onions, quartered
  • 100 g red peppers, quartered
  • 600 g water
  • 120 g rice
  • 100 g courgettes, diced (1 cm)
  • 100 g aubergines, diced (1 cm)

Dressing

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 20 g lemon juice
  • 1 garlic clove
  • 1 Tbsp red wine vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp honey
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
848 kJ / 203 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
13.3 g
Tłuszcz
15.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy