Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Rice Salad
-
fresh coriander leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
red peppers quartered100 g
-
water600 g
-
rice120 g
-
courgettes diced (1 cm)100 g
-
aubergines diced (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
-
garlic clove1
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
848 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Vegetable Soup
35 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Mashed Potatoes
45 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Mediterranean Salad
25 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min