Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Peanut Milk and Patties
8 godz. 55 min
Potato Pancakes
45 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.