Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 godz. 15 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup
30 min