Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min