Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Ginger and Pear Pie
40 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Duchess casserole with vegetables
1 godz. 15 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Onion Pie
2 godz.
Maple-glazed Carrots
45 min