
Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
286 kcal /
1197 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
13.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
288.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Berry Chia Jam
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 godz. 10 min
Spanakopita
2 godz. 10 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 godz. 10 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Sumac-spiced Houmous
5 min