Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Mediterranean Chicken
35 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min