Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Mushroom Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Stock
-
onions quartered230 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water hot1200 g
-
black peppercorns½ Tbsp
-
dried bay leaves2
-
½ tsp dried thymefresh thyme2 sprigs
Risotto
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil40 g
-
250 g fresh porcini mushroomsdried porcini mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved50 g
-
risotto rice350 g
-
nutritional yeast (opcjonalnie)2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.9 g
Kalorie
2139 kJ /
511 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Węglowodany
70.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 godz. 10 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Fennel Risotto
35 min