Allergen-friendly Mushroom Risotto
TM6 TM5

Allergen-friendly Mushroom Risotto

4.1 (8 ocen)

Składniki

Stock

  • 230 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1200 g water, hot
  • ½ Tbsp black peppercorns
  • 2 dried bay leaves
  • 2 sprigs fresh thyme
    lub ½ tsp dried thyme

Risotto

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 100 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 50 g dried porcini mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
    lub 250 g fresh porcini mushrooms
  • 350 g risotto rice
  • 2 Tbsp nutritional yeast (opcjonalnie)
  • 1 ½ tsp fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2139 kJ / 511 kcal
Białko
15.9 g
Węglowodany
70.7 g
Tłuszcz
20.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy