Urządzenia i Akcesoria
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashew nuts, raw80 g
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sourdough bread toasted10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2648.1 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
4555.5 kJ /
1088.8 kcal
Tłuszcz
70.5 g
Błonnik
24.2 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 godz. 5 min
Egg White Coconut Omelette
45 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min