Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g

Składniki

  • cashew nuts, raw
    80 g
    80 g blanched almonds
  • garlic clove
    ½
  • roasted red peppers, preserved
    100 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained
    120 g
  • olive oil
    30 g
  • sweet paprika
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • sourdough bread toasted
    10 - 12 slices

Wartości odżywcze na 350 g

Kalorie 1088.8 kcal / 4555.5 kJ
Białko 34.5 g
Tłuszcz 70.5 g
Węglowodany 105 g
Błonnik 24.2 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Sód 2648.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...