Urządzenia i Akcesoria
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashew nuts, raw80 g
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sourdough bread toasted10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2648.1 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
4555.5 kJ /
1088.8 kcal
Tłuszcz
70.5 g
Błonnik
24.2 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Creamy Feta Dip
5 min
Pico de Gallo
5 min
Lemonade
5 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min