Urządzenia i Akcesoria
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashew nuts, raw80 g
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sourdough bread toasted10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2648.1 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
4555.5 kJ /
1088.8 kcal
Tłuszcz
70.5 g
Błonnik
24.2 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 Min
Gut Immunity Shot
5 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Courgetti Carbonara
40 Min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min