Parsnip Soup with Caramelised Onions
TM6

Parsnip Soup with Caramelised Onions

4.8 (36 ocen)

Składniki

  • 20 g olive oil
  • 200 g onions, sliced (1 cm)
  • 1020 g water
  • 3 - 4 pinches fine sea salt
  • 800 g parsnips, cut in pieces (2 cm)
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    lub vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 150 g double cream
  • 50 g walnut halves, roughly chopped
  • 150 g blue cheese, crumbled

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2275.9 kJ / 544 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
44.7 g
Tłuszcz
36.8 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Błonnik
11 g
Sód
475.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy