Urządzenia i Akcesoria
Parsnip Soup with Caramelised Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
water1020 g
-
fine sea salt3 - 4 pinches
-
parsnips cut in pieces (2 cm)800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
double cream150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
-
blue cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.5 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
2275.9 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Pea and Mint Soup
20 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min