Urządzenia i Akcesoria
Parsnip Soup with Caramelised Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
water1020 g
-
fine sea salt3 - 4 pinches
-
parsnips cut in pieces (2 cm)800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
double cream150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
-
blue cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.5 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
2275.9 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Pea and Mint Soup
20 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min