
Urządzenia i Akcesoria
Curried Cake with Coriander Chutney
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 pieces
Składniki
Curried Cake
-
polenta100 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh green chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
medium eggs3
-
fat-free plain yoghurt100 g
-
groundnut oil plus 3 Tbsp for frying40 g
-
plain flour100 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
garlic powder2 pinches
-
dried curry leaves6
Coriander Chutney
-
red onions quartered100 g
-
fresh coriander cut in pieces50 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
water30 g
-
garlic clove1
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
cumin seeds½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
264 kcal /
1097 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
231 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Aloo Beetroot Tikki
1 godz.
Mango Kulfi
4 godz. 20 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Dhokla
30 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Stuffed Parathas
1 godz. 20 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Vegetable Biryani
50 min
Coconut Dhal
20 min