
Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried Tomato and Basil Plait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
18 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh basil leaves10 g
-
sun-dried tomatoes drained, plus 1 Tbsp their oil120 g
-
water lukewarm300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 pinch
-
strong wholemeal bread flour225 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting225 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red pesto2 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
coarse sea salt for sprinkling
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
134 kcal /
564 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
249 mg