Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried Tomato and Basil Plait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
18 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh basil leaves10 g
-
sun-dried tomatoes drained, plus 1 Tbsp their oil120 g
-
water lukewarm300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
sugar1 pinch
-
strong wholemeal bread flour225 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting225 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red pesto2 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
coarse sea salt for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
249 mg
Białko
5 g
Kalorie
564 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rye Bread Rolls
4h
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min
Five-seed bread
1h 50min
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Cheese Biscuits
30min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Yoghurt Bread
2h
Pesto Star Bread
2h 50min