
Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried Tomato and Basil Plait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
18 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh basil leaves10 g
-
sun-dried tomatoes drained, plus 1 Tbsp their oil120 g
-
water lukewarm300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 pinch
-
strong wholemeal bread flour225 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting225 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red pesto2 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
coarse sea salt for sprinkling
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
134 kcal /
564 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
249 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 godz. 40 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Cottage Loaf
3 godz. 30 min
Pitta Bread
2 godz.
Irish Soda Bread
45 min
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 godz. 30 min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min