Urządzenia i Akcesoria
Ras el Hanout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
black peppercorns1 ½ Tbsp
-
ground cinnamon1 ½ Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
ground ginger1 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
ground nutmeg½ Tbsp
-
whole aniseed½ Tbsp
-
cloves½ Tbsp
-
cardamom pods½ Tbsp
-
ground turmeric½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
9 g
Kalorie
1233 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
14 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Coconut Dhal
20 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Vegetarian Chilli
35 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 godz. 20 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min