Urządzenia i Akcesoria
Ras el Hanout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
black peppercorns1 ½ Tbsp
-
ground cinnamon1 ½ Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
ground ginger1 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
ground nutmeg½ Tbsp
-
whole aniseed½ Tbsp
-
cloves½ Tbsp
-
cardamom pods½ Tbsp
-
ground turmeric½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
9 g
Kalorie
1233 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
14 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Harissa
20 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Prawn Bhuna
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min