Urządzenia i Akcesoria
Ras el Hanout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
black peppercorns1 ½ Tbsp
-
ground cinnamon1 ½ Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
ground ginger1 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
ground nutmeg½ Tbsp
-
whole aniseed½ Tbsp
-
cloves½ Tbsp
-
cardamom pods½ Tbsp
-
ground turmeric½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
9 g
Kalorie
1233 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
14 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Chaat masala
10 min
Portuguese Leeks
45 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min