Urządzenia i Akcesoria
Kedgeree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley½ oz
-
water35 oz
-
oil1 tsp
-
7 oz white basmati ricelong-grain rice7 oz
-
salt divided1 tsp
-
large eggs4
-
smoked haddock12 ½ oz
-
salted butter cut into pieces1 oz
-
organic whipping cream3 oz
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
curry powder1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
2006 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Kedgeree
45 min
Pea Soup
30 min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 godz. 30 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Carrot and Parsnip Mash
45 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min