Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Glazed Cauliflower Florets
-
cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces1
-
vegetable oil2 Tbsp
-
garlic clove1
-
agave syrup50 g
-
soy sauce25 g
-
water35 g
-
chilli sauce, any typesriracha sauce10 g
-
cornflour5 g
Cauliflower Cream Soup
-
onions quartered80 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
water700 g
-
whipping cream200 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1471 mg
Białko
9 g
Kalorie
1424 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min