Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Glazed Cauliflower Florets
-
cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces1
-
vegetable oil2 Tbsp
-
garlic clove1
-
agave syrup50 g
-
soy sauce25 g
-
water35 g
-
chilli sauce, any typesriracha sauce10 g
-
cornflour5 g
Cauliflower Cream Soup
-
onions quartered80 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
water700 g
-
whipping cream200 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1471 mg
Białko
9 g
Kalorie
1424 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Butternut Cream Soup
35 phút
Onion Soup
1h
Vegetable and Seaweed Tartare
45 phút
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15 phút
Leek and Potato Soup
1h
Chickpea Stew with Vegetables
50 phút
Broccoli and stilton soup
30 phút
Curried Carrot And Ginger Soup
50 phút
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 phút
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 phút
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 phút