Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
lub vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Pumpkin Soup
35min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 godz. 5 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Watercress and Oat Soup
35min
Asparagus Stem Soup
55 min
Millet
45min
Buckwheat Crêpes
30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 Std. 10 Min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45min