Urządzenia i Akcesoria
Beef and White Bean Purée on Flatbread
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 pieces
Składniki
Marinated Beef
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic cloves2
-
beef fillet steak200 g
Flatbreads
-
strong wholemeal bread flour plus extra for dusting350 g
-
plain yoghurt250 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar½ tsp
Tomato and Pepper Topping
-
banana shallots halved (120-130 g)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
sun-dried tomatoes sliced thinly (approx. 50 g)6
-
preserved red pepper cut in thin strips (approx. 50 g)1
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
runny honey1 tsp
Bean Purée
-
tinned cannellini beans (1 x 400 g tin, drained)240 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
23.8 g
Kalorie
2060 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1sa 40 dk
Panna Cotta
6sa 15 dk
Smoked Salmon and Leek Quiche
1sa 20 dk
Pulled Pork and Cider Rolls
1sa
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1sa
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1sa 35 dk
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1sa 25 dk
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 dk
Pea and Courgette Tarts
1sa
One-pot Moussaka
30 dk
Orzo with Salmon and Spinach
40 dk