Beef and White Bean Purée on Flatbread

Beef and White Bean Purée on Flatbread

4.6 5 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 pieces

Składniki

Marinated Beef
  • extra virgin olive oil
    75 g
  • garlic cloves
    2
  • beef fillet steak
    200 g
Flatbreads
  • strong wholemeal bread flour plus extra for dusting
    350 g
  • plain yoghurt
    250 g
  • baking powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • sugar
    ½ tsp
Tomato and Pepper Topping
  • banana shallots halved (120-130 g)
    4
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • sun-dried tomatoes sliced thinly (approx. 50 g)
    6
  • preserved red pepper cut in thin strips (approx. 50 g)
    1
  • balsamic vinegar
    1 Tbsp
  • runny honey
    1 tsp
Bean Purée
  • tinned cannellini beans (1 x 400 g tin, drained)
    240 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • garlic clove
    1
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 491 kcal / 2060 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 46.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...