Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width400 - 450 g
-
sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width200 - 250 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
olive oil plus 10 g3 Tbsp
-
onions quartered80 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
mushrooms sliced (1 cm)100 g
-
harissa paste to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
dried chilli flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
422.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1220.6 kJ /
291.8 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Pickled Onions (TM5)
30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min