
Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width400 - 450 g
-
sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width200 - 250 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
olive oil plus 10 g3 Tbsp
-
onions quartered80 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
mushrooms sliced (1 cm)100 g
-
harissa paste to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
dried chilli flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
291.8 kcal /
1220.6 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
422.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Raw Asian Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min