Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width400 - 450 g
-
sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width200 - 250 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
olive oil plus 10 g3 Tbsp
-
onions quartered80 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
mushrooms sliced (1 cm)100 g
-
harissa paste to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
dried chilli flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
422.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1220.6 kJ /
291.8 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Shakshuka
50 min
Espresso Martini
5 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min