Rôti froid avec courgette et sauce à la menthe

Rôti froid avec courgette et sauce à la menthe

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 6 brins de fines herbes fraîches (par ex.: basilic, sauge, romarin)
    1 c. à soupe d'un mélange d'herbes séchées
  • 1 gousse d'ail
  • 2 ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café grain de poivre noir
  • 700 g de rumsteack de boeuf
  • 500 g d'eau
  • 1 échalote coupée en deux
  • 1 de filet d'anchois à l'huile
  • 1 c. à café de câpres (opcjonalnie)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 600 g de courgettes en morceaux (2-3 cm)
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 6 feuilles de menthe fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1109 mg
Białko 40.5 g
Kalorie 1401.8 kJ / 335 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...