Rôti froid avec courgette et sauce à la menthe

Rôti froid avec courgette et sauce à la menthe

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de fines herbes fraîches (par ex.: basilic, sauge, romarin)
    6 brins
    1 c. à soupe d'un mélange d'herbes séchées
  • gousse d'ail
    1
  • de sel
    2 ½ c. à café
  • de grains de poivre noir
    ½ c. à café
  • de rumsteack de boeuf
    700 g
  • d'eau
    500 g
  • échalote coupée en deux
    1
  • filet d'anchois à l'huile
    1
  • de câpres (opcjonalnie)
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de courgettes en morceaux (2-3 cm)
    600 g
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • feuilles de menthe fraîche
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 335 kcal / 1401.8 kJ
Białko 40.5 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 1109 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...