Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ c. à café de sel, et plus pour la cuisson des pâtes
-
100
g de bacon, en cubes (± 1 cm)
lub 100 g de jambon cuit, en cubes (± 1 cm) - 20 g d'huile d'olive
- 60 g d'eau, et plus pour la cuisson des pâtes
- du poivre noir moulu, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2436.1 kJ / 582.3 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 487.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto de tomates et poitrine de poulet farcie à la ricotta et au citron
45min
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1h
Pain de viande
1h 20min
Lasagne de courgette et jambon blanc
1h 5min
Casserole duchesse aux légumes
Brak ocen
Bâtonnets de banane enrobés de chocolat
1h
Enchiladas de boeuf
30min
Spaghetti carbonara
40min
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45min
Carottes glacées au miel
30min
Risotto bolognaise
45min
Spaghetti tomates et lardons
35min